Újhely Apartman Siófok

Kedves Vendégünk!

Apartmanházunk Siófok újhelyi részén a Balatontól valamint az ingyenes Újhelyi Szabadstrandtól 50méterre csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el.

 

Image

Újhely Apartman, Siófok, Szigliget u 10/b

A városközpont 800 méterre található, ami egy rövid sétával könnyen elérhető. Kamerával védett, zárt udvarral rendelkező apartmanházunkban 8 db külön bejáratú, klimatizált teljesen felszerelt, teraszos apartman és ingyen wifi áll kedves vendégeink rendelkezésére.

Apartmanjaink közül 4 db a földszinten, 4 db az emeleten található. A földszinti apartmanjaink közül a lila és a zöld az utcára, a piros és a kék a Balaton felé az udvarra, míg, az emeleti apartmanjaink közül a türkíz és a narancs az utcára, az ezüst és a citrom pedig a Balatonra néz.

Szeretettel várjuk Önöket.

Siófok, a Balaton fővárosa

Siófok kikötő- és üdülőváros Somogy megyében. A Siófoki járás székhelye, a Balaton-part legnagyobb városa, az ország egyik legnépszerűbb üdülőtelepülése. Hozzá tartoznak a 20. században a városhoz csatolt Balatonkiliti és Balatonújhely. A település a Sió előnevet az 1901-ben átadott Sió csatornáról kapta.

A város partvonala két szakaszra osztható. A Sió csatornától nyugatra fekvő szakasz Ezüstpart néven ismert, keletre pedig az Aranypart található. A szállodák nagy része és a város szórakoztató központja, a Petőfi sétány az Aranyparton található. A sétány mentén helyezkedik el a fizetős Nagystrand. Kicsit tovább haladva keletre található a szabadstrand, amely kilométereken keresztül egészen Szabadifürdőig húzódik. Az Ezüstpartot inkább egy-két szintes nyaralók és panziók uralják, ott végig szabadstrand van a partvonal mentén.
Image
"Kedves, figyelmes, segítőkész tulajdonos. Tiszta, kényelmes, jól felszerlet apartman. Gyerekjátékok (homokozó, labda, kismotor...)a zárt udvarban. Etetőszék, kiságy és minden, ami egy kisgyerek mellett a kényelmet szolgálja rendelkezésre áll. Tökéletes kisgyerekes családnak (is). Közel van a Balaton. A fényképek és a felsorolt szolgáltatások tényleg a valóságot tükrözik, nem csak "ámítás". Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, nem fognak csalódni."
Image
Image
Image
Image