Vendégeink írták

 Kedves Vendégünk!

 

Vendégeink visszajelzése mindig is fontos volt nekünk, és kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére is, a jobbítás és az Ön igényeinek jobb kiszolgálása érdekében... 

Amellett, hogy modern és letisztult a bútorzat, nagyon praktikus a konyha kialakítása is. A nyitott polcoknak nagy hasznát vettük, átlátható volt, csak az eszközökhöz kellett fiókot húzni, ajtót nyitni. Nem számítottunk rá, de még kávé és tea is volt a felső szekrényben és az ágyon egy-egy Balaton szelet fogadott minket. Élő orchidea virágzott az asztalon, gyönyörű volt, ahogy a tengernyi levendula és leander is az udvarban. A fürdőszobában elfértek a tisztálkodószereink. Extraként riasztóval felszereltek az apartmanok, kamerával védett az udvar, és még napozóágyat is használhattunk térítésmentesen. Jó volt kiülni a teraszra is, érezni a levendula illatát, gyönyörködni az udvarban, ahol a fából készült járda stégre emlékeztetett. Olyan volt bemenni a szobába, mintha a víz fölött stégen járnánk. Minden részletében lenyűgözött és hozzájárult a kellemes nyaraláshoz. 
 "Kedves, figyelmes, segítőkész tulajdonos. Tiszta, kényelmes, jól felszerlet apartman. Gyerekjátékok (homokozó, labda, kismotor...)a zárt udvarban. Etetőszék, kiságy és minden, ami egy kisgyerek mellett a kényelmet szolgálja rendelkezésre áll. Tökéletes kisgyerekes családnak (is). Közel van a Balaton. A fényképek és a felsorolt szolgáltatások tényleg a valóságot tükrözik, nem csak "ámítás". Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, nem fognak csalódni."
"Maximálisan elégedettek voltunk a szállással és a környékkel is, persze a tulajdonos is nagyon informatív és kedves volt velünk! Nagyon jól éreztük magunkat és biztosan visszatérő vendégek leszünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"
"Bátran ajánlanám a barátainknak, ismerősöknek is. Nagyon kellemes, kulturált, és tiszta szálláshely. Kedves, és rendes házigazdákkal. Extra köszönet a gyerekjátékokért, a kiságyért, és a csokikért;)"
"Very nice, clean and modern place, with perfect localisation - close to the lake. Thee are shops and restaurants in the neighbourhood and the town centre is not far away. The apartment has everything you need for your stay - it is well thought in every detail."

"Kedves , figyelmes házigazda, a szállás tiszta, kényelmes . Zárt udvarban, ötven méterre a strandtól. Bátran ajánlom kisgyerekes családnak is."